Volgende week gaat de Nollenweg (N508) in Heerhugowaard op de schop. Van maandagavond 29 april tot en met zaterdagochtend 4 mei wordt de weg voorzien van een nieuwe laag asfalt en verse belijning. Meteen worden de op- en afritten bij de N242 meegenomen. De werkzaamheden worden uitgevoerd tussen 19:00 en 05:00 uur.

Verkeer wordt tijdens de werkzaamheden omgeleid via de Westtangent, Reuzenpandasingel en Amstel. De zuidkant van de Middenweg (Intratuin, Meer van Luna) is bereikbaar via de Noordervaart (N243) in Alkmaar en de Oosterweg (parallelweg N242). De planning is onder voorbehoud; slecht weer kan uitstel of vertraging opleveren.

Het project valt samen met de laatste werkzaamheden rond de Hefbrug Oterleek over de Huigenvaart. De Huygendijk (N508) is bij de hefbrug van 29 april tot en met 2 mei dicht tussen 07:00 en 17:00 uur. Er is dus geen overlap wat betreft werktijden. (foto: Provincie)
Pin It
Bekeken: 1606x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/