Er is een nieuwe ontwikkeling in het plan ‘Voorburggracht 224’, maar niet een zorgt voor schot in de zaak: Bart Muurling van de Burgerrekenkamer Langedijk heeft in een brief aan de gemeente Langedijk laten weten dat hij de exploitatieovereenkomst tussen de gemeente en Hoorne Vastgoed wil inzien. Hoorne Vastgoed is de vastgoedtak van Vomar.

De exploitatieovereenkomst is eind mei ondertekend. Loomans Advocaten, die de belangen van Deen vertegenwoordigt, zou hem dat geadviseerd hebben.

Het plan Voorburggracht 224 bestaat uit het bouwen van een nieuwe supermarkt met twaalf woningen erboven en detailhandel ernaast. Op deze plaats zit nu nog de Aldi, maar die verhuist naar De Nieuwe Veiling in Noord-Scharwoude. Aan de Voorburggracht zou de Vomar komen, maar Jan van Rhienen, manager vastgoed van Deen, schreef vorige week in een e-mail aan de gemeenteraad dat Deen zeker 200.000 euro meer geboden heeft dan Vomar.

Pin It
Bekeken: 4539x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/