Woensdag 22 juni hebben wethouders Gido Oude Kotte en Carolien van Diemen in het gemeentehuis van Heerhugowaard de evenementenapp ‘Elevent’ gelanceerd. Deze gratis app geeft informatie over alle evenementen en activiteiten in de gemeenten Heerhugowaard en Langedijk. De app biedt ook de mogelijkheid om thema’s aan te geven waarvan de gebruiker op de hoogte wil worden gehouden.

In Elevent kunnen zowel individuele personen als organisaties hun evenementen en activiteiten plaatsen. Het idee van een evenementenapp bedacht door Langedijkers Klaas en Chris Wever, toen zij in de krant iets lazen over een evenement dat al was geweest. Hun gedachte daarbij was 'dat moet anders kunnen' en de app Elevent is daarvan nu het resultaat. De app is te vinden in de Google Play Store en de Apple App Store of via www.elevent.nl. (foto: gemeente Heerhugowaard)

Pin It
Bekeken: 3961x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/