Op 4, 5 en 11 februari voert de jeugdafdeling van Caecilia Muziektheater de musical Petticoat op. Petticoat is een Nederlandse musical van de hand van Joop van den Ende en was geschreven voor Chantal Janzen. Petticoat is het verhaal van het meisje Pattie uit Winschoten dat droomt van een toekomst als zangeres. Met vallen en opstaan ontdekt ze de wereld van de showbizz.

De voorstellingen worden gegeven in Partycentrum Concordia aan de Dorpsstraat 578 in Noord-Scharwoude. Zaterdag 4 februari begint de voorstelling om 20.00 uur, zondag 5 februari om 15.00 uur, en zaterdag 11 februari om 20.00 uur. Bij alle voorstellingen is de zaal vanaf een half uur voor aanvang open. Kaarten kosten 15 euro en zijn te bestellen via www.caecilia-muziektheater.nl. Hier is ook de overige informatie te vinden. (foto: aangeleverd)

Pin It
Bekeken: 4333x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/