De mensen achter de stichting ‘Vrienden van het Hertenkamp’ werden dinsdagavond flink in het zonnetje gezet in de raadszaal in Heerhugowaard. Naast felicitaties voor de inspanningen kregen zij een krediet toegewezen van € 165.000,- voor de inrichting van het terrein en nog eens € 53.000,- voor een nieuw dierenverblijf.

In de voorjaarsnota 2016 maakte de gemeente bekend dat het hertenkamp aan de Dreef zou worden samengevoegd met kinderboerderij de Bongelaar. De verplaatsing was volgens de gemeente noodzakelijk omdat de dierenverblijven niet meer aan de eisen voldeden en omdat de grond bij regenval in een modderpoel veranderde.

Er werd een Facebookgroep opgericht door verontwaardigde buurtbewoners en de stichting ‘Vrienden van het Hertenkamp’ werd opgericht. VVD, HOP en GroenLinks dienden daarop een motie in om de sluiting uit te stellen en die werd unaniem aangenomen.

Ondertussen zamelde de stichting al € 58.000,- in door het organiseren van ludieke acties. Er werd een benefietfeest georganiseerd, er werden loten verkocht door omwonenden tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst en vrijwilligers fietsten mee met de Rabobank fietssponsortocht.
Pin It
Bekeken: 2729x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/