Maandagavond vond een aanrijding plaats tussen een bestelbus en een auto op de ovotonde van de Westfrisiaweg (N194) en de Marconistraat in Heerhugowaard. Eén van de drie betrokkenen, waarschijnlijk de bestuurster van de auto met Spaans kenteken, is met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.

De bestuurder van het busje reed over de N194 richting de Westerweg (N242), toen hij bij de ovotonde werd verrast door een auto die vanaf het noordelijke deel van de Marconistraat de weg overstak. Hij ramde de auto vol in de flank. Het is onbekend waarom de bestuurster van de Spaanse auto geen voorrang verleende.

Het verkeer ondervond veel hinder van het ongeval en de afhandeling daarvan. Op het ongeval kwamen drie politie-eenheden af, minimaal één ambulance en twee mensen van de provincie.
Pin It
Bekeken: 3358x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/