Sterrenwacht Saturnus in Heerhugowaard blijft de rest van het seizoen 2019-2020 gesloten. De deuren zullen ook niet openen voor activiteiten of een zomertentoonstelling. Het bestuur streeft ernaar om de Sterrenwacht op vrijdagavond 2 oktober 2020 voor de eerste lezing weer te open te stellen.

Aanvankelijk was Saturnus van plan de tijdelijke maatregelingen af te wachten. Er werd dus nog rekening gehouden met heropening op vrijdag 10 april. De rest van de maand stonden er nog twee avonden met lezingen gepland en een donateursavond, maar het bestuur ziet weinig heil in de ontwikkelingen.

Het Planetenpad blijft begaanbaar, maar hou vast aan de voorschriften van het RIVM. De start van het 600 meter lange pad is bij Saturnus, gelegen aan de Van Veenweg 98. Op ieder paaltje langs het pad is informatie over planeten te vinden, zoals hoeveel manen Jupiter en Saturnus hebben. Met een QR-code valt nog meer te ontdekken op je smartphone.

Saturnus blijft bereikbaar via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en is online te vinden via sterrenwachtsaturnus.nl en Facebook.
Pin It
Bekeken: 1956x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/