Maandagochtend bracht wethouder Nils Langedijk een bezoekje aan de noodopvang aan de Zandsloot in Broek op Langedijk. Hij was benieuwd naar hoe het ging met de kinderen en de medewerkers. Verder was Langendijk nieuwsgierig naar de lessen. De wethouder had stoepkrijt en springtouwen voor de kinderen meegenomen, waar ze in de pauze gretig mee speelden.

Nils Langendijk vond het maar wat gezellig, vooral op het zonnige speelplein. En wat hem opviel was dat er heel goed wordt samengewerkt. Hij is trots op de leerkrachten en de leerlingen in de noodopvang, maar ook alle anderen Langedijk.

De noodopvang is bedoeld voor kinderen waarvan in ieder geval één ouder een vitaal beroep heeft en niet zelf opvang voor geregeld kan worden. Allente verzorgt overigens ook noodopvang bij gastouders. Deze gastouders zijn zeer zorgvuldig als het gaat om hygiëne. (foto: Facebook / Kinderopvang Langedijk)
Pin It
Bekeken: 1305x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/