De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Heerhugowaard Sport NV heeft ingestemd met de benoeming per 1 juni van de heer Minne Dolstra als interim-directeur.  De benoeming is noodzakelijk omdat waarnemend directeur Henk Blok op 28 mei met pensioen gaat.

De 54-jarige Minne Dolstra is een ervaren sportbestuurder. Zo is hij directeur van IJsstadion Thialf en was hij directeur-bestuurder van Sportbedrijf Drachten. Ook in de private sector heeft hij zijn sporen verdiend als (verander)manager.

Voor Heerhugowaard Sport zal hij zich met het oog op de bestuurlijke fusie van Langedijk en Heerhugowaard ook richten op advisering op de langere termijn en de harmonisatie van het sportbeheer in de nieuwe gemeente Dijk en Waard.

Namens het college van B&W laat sportwethouder Annette Valent weten verheugd te zijn met de aanstelling van de heer Dolstra: “Met de komst van deze ervaren sportbestuurder kunnen we verder met de ontwikkeling van sport binnen Heerhugowaard en vanaf 2022 binnen de nieuwe gemeente."
Pin It
Bekeken: 1553x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/