Gejuich op het Parelhof in Heerhugowaard. Een groep mensen verzamelde zich woensdag bij de bushalte om de officiële start van de vijfde buslijn van HugoHopper te vieren. Wethouder Ester Leibbrand had de eer om het nieuwe bordje voor de gele buslijn te onthullen: "Drie, twee, één! Ja, daar staat ie! De gele lijn!"

"Ik ben een Dijk en Waarder. Eerst een Waarder en nu een Dijker. En ik ken de HugoHopper natuurlijk gewoon al heel lang", zei wethouder Leibbrand tijdens de opening van de gele lijn tegen alle aanwezigen, waaronder vele vrijwillige chauffeurs. "En de HugoHopper is eigenlijk voor mij een soort van levensader door heel Heerhugowaard, en nu door Dijk en Waard, waar heel veel mensen gebruik van maken. En ik weet zeker dat als jullie er niet waren, het leven van heel veel mensen die van jullie liefde - want dat is het eigenlijk hè - van jullie liefde gebruik maken, hun dag er heel anders uit zou zien. Jullie zorgen ervoor dat het leven van heel veel mensen op een normale manier plaats kan vinden."

"Eindelijk!", zei vrijwilliger Henk Corbee tijdens de allereerste gele rit, aldus de gemeente. Aan boord had hij de wethouder en een aantal andere genodigden. De ras-Pancrasser toeterde regelmatig naar dorpsgenoten, die vrolijk terug zwaaien. Mede dankzij hem bestaat de vijfde lijn van HugoHopper naar Sint Pancras. Ook hij benadrukt het belang van de nieuwe route.

De busjes van de gele lijn vertrekken van 09:00 tot en met 17:00 uur op het hele uur vanaf het Parelhof naar de westzijde van Station Heerhugowaard en het Oogcentrum, om verder naar winkelcentrum en museum Broekerveiling te gaan. Vervolgens voert de route terug naar de Papenhorn, voor een grote lus door Sint Pancras, met als eindpunt Sporthal De Oostwal. Op ieder half uur van 09:30 tot 16:30 uur snijdt de gele lijn vanaf de sporthal af via Zwembad De Bever voor de terugrit. Meer informatie op hugohopper.nl. (foto: gemeente Dijk en Waard)
Pin It
Bekeken: 382x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/