Vanaf dinsdag 25 augustus start Schaakgroep Koedijk weer met haar schaakactiviteiten in De Rietschoot. In het nieuwe seizoen wordt de interne competitie gespeeld met een gewijzigde opzet ten opzichte van de voorgaande jaren.

Dit andere systeem is dermate flexibel dat het niet nodig is om iedere dinsdagavond aanwezig te zijn. Hiermee wordt ingespeeld op de wens van bestaande leden maar zij hopen hiermee ook nieuwe leden aan te trekken. Naast de interne competitie doet Schaakgroep Koedijk ook mee aan een externe competitie. Er wordt dan gespeeld tegen andere schaakclubs uit de kop van Noord-Holland.

Wie interesse heeft om lid te worden is welkom op dinsdagavond in De Rietschoot aan de Saskerstraat 22 in Koedijk. De activiteiten beginnen om 20.00 uur.

De eerste maand is het mogelijk om zonder contributieverplichting kennis te maken. Meer informatie is te vinden op www.schaakgroepkoedijk.nl. Voorzitter Hans de Jong is na 18.00 uur telefonisch bereikbaar op  072-5621643.

Pin It
Bekeken: 4574x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/