Boven slapen terwijl beneden brand woedt. Zaterdagochtend werd die nachtmerrie werkelijkheid voor een gezin dat aan de Spaarne in Heerhugowaard woont. Een buurvrouw zag rook en ging poolshoogte nemen. Ze zag dat de woonkamer in lichterlaaie stond en heeft onmiddelijk de hulpdiensten ingeschakeld.

De brandweer en ambulancedienst waren vlot ter plaatse, een traumahelikopter was ook onderweg maar die inzet is geannuleerd. De rookontwikkeling was toen al flink, de gevolgen op de bovenste verdieping werden gelukkig enigszins beperkt door een gesloten deur.

De politie die als eerste ter plaatse was heeft het gezin via een het dak het huis uit gekregen waarna ze in verband met rookinhalatie naar het ziekenhuis zijn gebracht. De brand is waarschijnlijk ontstaan bij een slaapbankje, maar waardoor het vuur precies is ontstaan is nog niet duidelijk. (beelden: DNP.NU)

Pin It
Bekeken: 4493x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/