Ergens tussen nu en over tien weken wordt de sirenemast aan de Roerdomp worden vervangen door een iets hogere antennemast.

De sirene-installatie wordt vervolgens op de nieuwe mast teruggeplaatst, maar er komen daarnaast ook zend- en ontvangstapparatuur van providers van telecomdiensten op.

Het college van Langedijk is voor het plaatsen van deze mast een overeenkomst aangegaan met het bedrijf Oxperts Antenna Sites B.V.

Het verwijderen van de oude mast en het plaatsen van de nieuwe kan voor direct omwonenden een aantal dagen tot overlast leiden. Oxperts Antenna Sites B.V. gaat omwonenden daarom informeren over de start en aard van de werkzaamheden.

Donderdag 24 maart vindt bovendien een inloopbijeenkomst plaats in het gemeentehuis aan de Vroedschap 1 in Zuid-Scharwoude.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen direct omwonenden hun eventuele vragen stellen. De bijeenkomst duurt van 19.00 tot 20.00 uur.

Pin It
Bekeken: 3025x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/