De 32-jarige Jon G. uit Wormerveer en de 27-jarige Dimitri U. uit Krommenie liepen in de nacht van 11 november tegen de lamp met een grote hoeveelheid gestolen spullen. De spullen bleken uit een schuur in Broek op Langedijk te komen. Ook hadden ze die nacht al ingebroken bij snackbar 't Haventje, zij zijn daarbij op heterdaad betrapt, het duo blijft echter alles ontkennen.

In het NHD is te lezen dat duo al vaker de fout in is gegaan, zo is er bij een huiszoeking in het huis van U. gestolen gereedschap gevonden en er lag zelfs een vuurwapen. De beide heren bekostigen hier hun drugsgebruik mee. Donderdagmiddag zijn ze door de rechter verdoordeeld tot elf maanden, respectievelijk negen maanden celstraf waarvan vier voorwaardelijk. Ze mogen ook een schadevergoeding van € 5500 euro betalen aan hun slachtoffers, zo meldt het NHD.

Pin It
Bekeken: 4445x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/