Langedijk Centraal

Stichting Je Mag Er Zijn Noord-Holland viert groot feest tijdens de jaarlijkse open dag op zondag 28 mei aanstaande op De Mossel 23 in Noord-Scharwoude. Er zijn uiteenlopende activiteiten voor jong en oud en u kunt een kijkje komen nemen bij de uitbreiding die het kledingmagazijn van JMEZ heeft gerealiseerd met hulp van veel vrijwilligers. Deze uitbreiding wordt op die dag officieel in gebruik genomen.

Stichting 'Je Mag Er Zijn' Noord-Holland (JMEZ-NH) richt zich op het inzamelen en uitlenen van tweedehandsgoederen aan pleegouders en pleegkinderen. Door het succes van JMEZ-NH, dat momenteel 800 kinderen per jaar helpt, was er behoefte ontstaan aan meer magazijnoppervlakte. Die is er nu: dankzij sponsoring van Kinderpostzegels heeft JMEZNH het naastgelegen pand op De Mossel erbij betrokken. Vele vrijwilligers hebben de afgelopen tijd de handen uit de mouwen gestoken om het geheel een metamorfose te geven en alles is eindelijk klaar. De stichting is trots op het resultaat en de inspanning van iedereen die een steentje heeft bijgedragen. Het wordt een feestelijke dag. Om 11.00 uur is de officiële opening van het tweede pand en ook daarna is er volop te beleven, zoals een speciaal voor de pleegkinderen gemaakt dansoptreden van Sportcentrum Aerofit onder leiding van Danique Schermer; ook is er muziek van het duo 2HD en een DJ. Met steun van Stichting Lief Langedijk, dat ook het logo op de gevel mogelijk maakte, zijn er bovendien een springkussen, een spectaculaire stormbaan en slushpuppies voor alle kids. En ondertussen kan iedereen rustig rondkijken en zien hoeveel werk er is verzet. Ook staan vrijwilligers klaar om meer te vertellen over het werk van JMEZ-NH en is er uiteraard iets te eten en te drinken.

De Open Dag duurt van 11.00 tot 16.00 uur en iedereen is welkom. Meer info is te vinden op de website www.jemagerzijn-noordholland.nl.

 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl