Langedijk Centraal

De helft van de vrouwen in Nederland is niet economisch zelfstandig. Heeft u voor hen de gouden deal? Kracht on Tour is een initiatief van het ministerie van OC&W. Zij organiseren op 8 juni een dealmakersevent. De afgelopen jaren zijn er door het hele land Kracht on Tour-bijeenkomsten georganiseerd. Vorig jaar verzorgde RPAnhn er ook al één, op 6 oktober in de Vue bioscoop in Alkmaar. Met zo’n 250 deelnemers was die bijeenkomst een groot succes. Op die dag waren bedrijven en organisaties aanwezig met onder meer vacatures, stages en trainingen welke aanboden werden om de vrouwen te helpen stappen te zetten richting economische zelfstandigheid.

Kracht on Tour inspireert vrouwen hun talenten te ontdekken, benutten en verzilveren, en stappen te zetten richting economische zelfstandigheid. Een belangrijk onderdeel van Kracht on Tour is het maken van afspraken met bedrijven en organisaties, zogeheten deals. Hiervoor vragen zij uw hulp! U biedt de deelnemende vrouwen een gouden deal met bijvoorbeeld een stage of cursus - misschien zelfs een baan. Zo helpt u hen een stap vooruit! Kracht on Tour biedt daarnaast zichtbaarheid bij de doelgroep tijdens de Kracht on Tourbijeenkomsten en dealmakers worden actief meegenomen in de communicatie voor, tijdens en na de bijeenkomsten.

Het event vindt plaats op donderdag 8 juni in Bibliotheek Alkmaar aan de Gasthuisstraat. De aanvangstijd is 15.30 uur, deelname is gratis. Aanmelding is mogelijk via www.rpa-nhn.nl/krachtontour

 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl