Maandag kreeg de 34-jarige Havy N. uit Goor twee jaar cel tegen zich geëist, plus het uitzitten van een nog lopende voorwaardelijke straf en een schadevergoeding van €21.000. Dit meldt het NHD. Hij zou op 12 maart 2016 in Zuid-Scharwoude een vriend hebben neergestoken, die het incident kan navertellen omdat de hulpdiensten hem nog konden reanimeren.

Op  die bewuste zaterdag belde het slachtoffer 112 terwijl hij vanaf zijn huis hevig bloedend over straat liep. Hij meldde paniekerig dat hij was neergestoken. De centralist probeerde contact te houden, maar het werd toch stil. Even later vonden hulpdiensten, aan het eind van een bloedspoor, een man in de bosjes en met een slagaderlijke bloeding in het onderbeen. Hij had geen hartslag, maar ondanks het grote bloedverlies konden ze hem nog reanimeren.

De ex-vriendin van het slachtoffer was getuige en wijst ook N. aan als dader. Die ontkent echter stellig. N.'s versie: hij was bij het stel op bezoek en ze hadden alle drie drugs gebruikt. Er ontstond een meningsverschil en opeens haalde zijn gastheer, naast hem op de bank,  een vleesmes tevoorschijn. "Hij zat al de hele tijd te bullshitten", quote het NHD.  Havy voelde zich bedreigd en duwde de hand van zijn gastheer weg, die zichzelf toen stak en het huis uit rende, een bebloed mes op de vloer achterlatend. N.'s raadsman pleitte voor vrijspraak, mede omdat er 'ongerijmdheden' in de verklaring de ex-vriendin zaten.

Uitspraak op 26 juni.
Pin It
Bekeken: 4099x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/