Dinsdagochtend beleefde de ochtendspits bij de Leeghwaterbrug in Alkmaar een recordvertraging. Het verkeer stond nog vaster dan voorheen tijdens de werkzaamheden, omdat een vrachtwagen was stilgevallen met pech.

In een tweet van Erik van Kruiselbergen valt te lezen dat hij zeker een kwartier stilstond. "Het is weer ietsje erger dan normaal", beaamt een medewerkster van de VerkeersInformatieDienst dan ook tegenover mediapartner NH Nieuws.

Rond 7:45 uur stond er in beide richtingen twee kilometer file. "De Leeghwaterbrug levert natuurlijk al vanaf juli problemen op, maar nu is het niet eens langzaam rijdend verkeer, maar staat het gewoon echt stil, zo krijgen we te horen. Echt niet fijn voor het werkverkeer", aldus de VID-medewerkster. (foto: Weginspecteur Ruud)
Pin It
Bekeken: 3586x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/