De 17-jarige inbrekers die op 21 februari werden aangehouden in Noord-Scharwoude zijn maandag en dinsdag voor de kinderrechter verschenen. De vier jongens uit Sint-Pancras werden destijds op heterdaad betrapt na een klopjacht waarbij zowel politiehonden als een helikopter werd ingezet.

Ze lieten een spoor van inbraken en vernielingen achter in de gemeente Langedijk. De vernielingen vonden vooral plaats bij de buren in De Domeynen . Ingegooide ramen en kapotgestampte schuurtjes: het was schering en inslag, zo meldt het NHD.

Vier leden van de groep staan nu terecht. De lijst van verdenkingen is lang. Inbraken bij Vrone, de kinderboerderij, het volkstuincomplex, woningen en ook voor de sportkantine van LSVV draaiden zij hun hand niet om. Er is van alles buitgemaakt wat later is gevonden in een vuilnisbak in de buurt van De Domeynen. Op deze manier werd de link naar de jongeren gelegd.

Het OM wilde nog niet vertellen welke straffen zijn geëist. Ze kunnen in ieder geval rekenen op schadeclaims van in totaal duizenden euro's. Volgens het NHD, die spreekt over een jeugdbende, komen er binnenkort nog andere bendeleden voor de rechter. Eerder had de gemeente een poging gedaan om in gesprek te komen met de jongeren, maar dit liep op niets uit.
Pin It
Bekeken: 3967x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/