Bewoners van het appartementencomplex Broekerplein, die zoveel last hadden van het bevoorradingsverkeer onder hun balkon dat er letterlijk ziek van werden, kunnen nu bijna opgelucht ademhalen, tenminste, dit vindt de gemeente.

Het NHD meldt dat er inmiddels een aantal maatregelen zijn genomen. Er is een stopverbod ter hoogte van de appartementen. Ook worden de chauffeurs beter geïnformeerd dat ze door kunnen rijden tot achter het winkelcentrum. De bewoners hebben de telefoonnummers van de BOA's gekregen zodat ze kunnen bellen bij overlast. Over een jaar zal de gemeente evalueren met de bewoners.

De bewoners daarentegen vinden dat er nog niets veranderd is, zo is te lezen in de krant. Zij twijfelen of ze serieus genomen worden door het college en hebben zich inmiddels tot de Nationale Ombudsman gericht. Die hebben zij verzocht een onderzoek te starten.
Pin It
Bekeken: 4169x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/