Zondagmiddag 29 oktober is Café De Roode Leeuw in Zuid-Scharwoude weer open in het bijzonder voor popfanaten en quizliefhebbers. Tijdens deze middag wordt de popkennis van de deelnemende teams getest in negen gevarieerde ronden over de periode van meer dan 50 jaar popmuziek.

De quiz bestaat uit acht ronden, waarin fragmenten herkend moeten worden en een bijbehorende vraag gesteld wordt. Bijvoorbeeld wat de echte naam s van Elton John of welke single het meeste gecoverd is. De negende ronde is een 'tafelronde'. Teams krijgen de gehele quiz de tijd om deze op te lossen.

De popquiz begint rond 14:00 uur. Teams van hooguit vier personen kunnen zich vooraf melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of het evenement op Facebook, maar  inschrijving ter plaatse ook nog mogelijk. Deelname kost 2 euro per persoon.
Pin It
Bekeken: 3237x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/