Vrijdagochtend is een automobilist gewond geraakt bij een kop-staartbotsing op de N245 bij Oudkarspel. Het ongeval vond rond 07:30 uur plaats op de kruising met de Westelijke Randweg, in de richting van Alkmaar. Volgens getuigen waren vier auto's betrokken bij de botsing. De bestuurder van de middelste auto is met onbekend letsel naar het ziekenhuis gebracht.

De rechter rijstrook en de afslag naar Warmenhuizen waren tijdelijk afgesloten. Een berger heeft de middelste auto opgehaald. De klap was zo hard dat het achterraam van de kleine Peugeot uit de sponning was gesprongen en in stukken op straat was gevallen. Dit voegt het NHD toe. De achterligger  kon op eigen kracht verder.

Twee betrokkenen zijn even na het ongeval weer weggereden, voordat de politie ter plaatse was. Zij worden verzocht contact op te nemen via 0900 8844. (foto: Facebook Politie Schagen)

 
Pin It
Bekeken: 3016x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/