Woensdag heeft PvdA Langedijk tijdens een algemene ledenvergadering de huidige fractievoorzitter Marcel Reijven opnieuw verkozen tot lijsttrekker voor de verkiezingen van de gemeenteraad. De 55-jarige Reijven komt uit Oudkarspel en is sinds 2011 raadslid en fractievoorzitter voor de PvdA Langedijk. Hij was ook lijsttrekker bij de verkiezingen in 2014.

Frank Bonsel, voorzitter van de adviescommissie voor de kandidatenlijst is tevreden: “Ondanks het zetelverlies bij de laatste verkiezingen heeft Marcel zich de afgelopen jaren met verve ingezet. Met hem heeft de PvdA, als kleine partij, waarneembaar invloed in de raad.”

Marcel Reijven heeft er enorm veel zin in:  "Binnen Langedijk blijft ons kritische maar constructieve progressieve geluid hard nodig: niet activistisch of vanuit de onderbuik, maar sociaal, duurzaam en betrouwbaar. Dat past bij mij en ik ga er met overtuiging graag nog vier jaar voor!”

Nieuw op de kandidatenlijst, op plaats 3, staat Marianne Troostwijk uit Sint Pancras, op dit moment gewestelijk bestuurder voor de PvdA. Ze wordt geflankeerd door de huidige burgerraadsleden Harry Waal (Noord-Scharwoude) en Arthur Glas (Oudkarspel).

De lijst wordt gecompleteerd door:
5. Arie de Graaf, Broek op Langedijk
6. Dirk Korver, Noord-Scharwoude
7. Peter Bak, Sint Pancras
8. Frank Bonsel, Zuid-Scharwoude
9. Jan Spaansen, Zuid-Scharwoude
10. Tineke Wiersma, Oudkarspel
Pin It
Bekeken: 2534x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/