Rondom de basisscholen De Koolvlet en De Phoenix in Broek op Langedijk is het tijdens de breng- en haaltijden van de kinderen een verkeerschaos, die kan leiden tot ongelukken. De leraren en ook de kinderen zelf maken zich hierover ernstig zorgen en hebben een oplossing.

Er zijn weinig parkeerplaatsen rondom het gebouw. De haastige ouders die hun kind afzetten parkeren vaak dubbel en kinderen moeten hier fietsend of wandelend omheen laveren. Als het regent is de chaos nog erger.

Tijdens een innovatiebijeenkomst van de gemeente werden constructieve oplossingen bedacht. Er werd door de ouders, buurtbewoners, teamleden en de wijkagent vooral enthousiast gereageerd op het idee om een brug te realiseren over de Laansloot, zodat de ouders op het parkeerterrein aan de Zandsloot kunnen parkeren.

Dinsdag 13 februari, tijdens de raadsmarkt op het gemeentehuis, zullen de directeuren met een delegatie leerlingen hun zorgen uiten maar ook gelijk de oplossing aandragen. De scholen gaan ook voorstellen om middels acties bij te dragen aan de kosten. (kaart: Bing Maps)
Pin It
Bekeken: 4242x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/