Langedijk Centraal


In goed overleg met de fractievoorzitters van de gemeenteraad van Langedijk heeft de commissaris van de Koning in Noord-Holland, Johan Remkes, besloten om Leontien Kompier met ingang van 15 maart te benoemen tot waarnemend burgemeester van Langedijk.

Remkes benoemt een waarnemend burgemeester in gemeenten waar het op voorhand vaststaat dat de periode, waarin er geen burgemeester is, langer dan drie maanden gaat duren.

In het najaar vindt een vervolgoverleg plaats met de fractievoorzitters in het kader van de samenwerkingsmogelijkheden met Heerhugowaard. Op basis van de stand van zaken op dat moment wordt bekeken of de vacature zal worden opengesteld.

Leonie Kompier was van 2009 tot 1 januari van dit jaar burgemeester van de gemeente Vlagtwedde in de provincie Groningen. Daarvoor heeft zij diverse managementfuncties vervuld bij de provincie Drenthe. Kompier is 59 jaar en lid van de PvdA. Van 2005 tot 2009 was zij Programmadirecteur Economische Innovatie-Agenda voor de Veenkoloniën.  (foto: Wikipedia)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl