De 19-jarige Floris de Boer, lijsttrekker voor Hart voor Langedijk/D66 zal niet plaatsnemen in de raad. De lijsttrekker werd landelijk nieuws omdat hij één van de jongste lijsttrekkers van het land was. Maar nu de verkiezingen achter de rug zijn en de partij één zetel heeft moeten inleveren, blijken de nummers twee en drie van de lijst in de raad plaats te nemen.

De Boer heeft daardoor het nakijken maar blijft wel burgerraadslid. Ondanks de opmerking dat hij eerst meer ervaring wil opdoen vinden veel mensen dat er een luchtje van kiezersbedrog rond de zaak hangt. Ook het NHD dat De Boer veel ruimte gaf en een uitgebreid interview gaf ljkt geïrriteerd. Het bestuur van de partij geeft toe dat er onder tijdsdruk fouten zijn gemaakt. Ook voegen zij hieraan toe dat Nils Langedijk, tweede op de lijst, de beoogde lijsttrekker was. Langedijk had destijds andere prioriteiten. (foto: Facebook)
Pin It
Bekeken: 2707x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/