Dat sporten bijdraagt aan de gezondheid weten ze ook op het gemeentehuis van Langedijk. Volgende week zal het forum bijeenkomen en de kadernota 'Langedijk beweegt mee' oppakken, waarin de randvoorwaarden, spelregels en uitgangspunten staan om sporten en bewegen meer als maatschappelijk middel in te zetten binnen de gemeente.

Het forum zal zich ook buigen over het voorstel om 80.000 euro beschikbaar te stellen voor gezondheidsverbetering. Dit bedrag moet uit het potje van Jeugdzorg en WMO komen.

Langedijkers weten over het algemeen de weg naar het sportveld wel te vinden, maar er is ook een groep dat door een beperking te weinig beweegt. Terwijl beweging effectief bijdraagt aan de gezondheid. De bedoeling van de sport-kadernota is om juist voor deze groep de sport laagdrempelig te houden en dit op sociaal vlak aan te bieden met onder andere gemeentelijke subsidies.
Pin It
Bekeken: 2397x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/