Langedijk Centraal
00:00
55
00:00


Leden van motorclub Satudarah verzamelden zich zondagmiddag op de Broekhornerbrug om een overleden clublid te herdenken. Dit meldt mediapartner NH Nieuws. De 38-jarige motorrijder uit Oudorp is op 30 maart bij de brug tussen Heerhugowaard en Broek op Langedijk bij een ongeval om het leven gekomen.

Honderden Satudarah-leden waren aanwezig om hun mede-motorliefhebber een laatste eer te bewijzen. Even na 12:00 uur lieten ze twee rollen met rotjes afgaan en staken rookfakkels met zwarte en gele rook op. Nadat de rook was opgetrokken, werden er kransen en bloemen gelegd. Als afsluiting van de ceremonie reden de clubleden met veel herrie en getoeter weg, zodat de wijde omgeving kon horen dat er een Satudarah-lid werd herdacht.

Veel buurtbewoners hoorden het geronk van motoren en besloten een kijkje te nemen. "Ik had er heel veel respect voor", vertelt één van hen aan mediapartner NH Nieuws. "Ze hadden alles in eigen beheer geregeld, zonder politie. Er stonden zelfs verkeersregelaars op het fietspad en de weg."

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl