In Langedijk hebben gemeente Langedijk, Horizon Zorgcentrum, Kinderopvang Langedijk en Atrium basisscholen de koppen bij elkaar gestoken om te zien of zij hun krachten kunnen bundelen om tot een gezamenlijk toekomstbestendig gebouw te kunnen komen, waarin zorg, opvang, scholing en seniorenwoonruimte samen kunnen gaan.

Atrium heeft twee verouderde schoolgebouwen en overweegt nieuwbouw. Het schoolbestuur ambieert een integraal kindcentrum waar kinderen van 0 tot 12 jaar terecht kunnen voor niet alleen scholing, maar ook voor opvang.

Een moderne insteek is dat Horizon Zorgcentrum aansluit in dit verhaal. De aankomende woontekorten voor ouderen in Langedijk baart zorgen en wil het gebrek hieraan tegengaan. Dit gecombineerd met de wetenschap dat (dementerende) ouderen vaak bijzonder positief reageren op de nabijheid van kinderen hebben de partijen het plan gevat om gezamenlijk tot één complex te komen waar jong en oud ondergebracht kunnen worden.
Pin It
Bekeken: 2298x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/