Voort denderende powermachines met bulderende motoren en suizende turbo's of turbines, het Power Valley Truck & Tractor Pulling event op zaterdag 19 mei, op het evenemententerrein van het Geestmerambacht, belooft een waar spektakel voor ogen en oren te worden.

Ook als je al vaker bij truck & tractor pulling bent geweest, kijk je je ogen uit en verbaas je je over de imposante kracht en het geluid van de motoren. Naast de wedstrijden kunnen liefhebbers genieten van een truck show met vele blinkende showtrucks.

Aan de wedstrijden zullen machines meedoen in vijf verschillende klassen, waaronder Next Sensation (Heerhugowaard), Argos Oil Whispering Giant (Egmond), MPM Seaside Affair (Castricum) en Snoopy (Wieringerwerf).

De sterkste van de vier is de Giant. Vier Isotov TV3 turbines uit Russische helikopters spugen tot 7600 pk uit en dat leverde al diverse nationale titels op en een europacup.

Het terrein opent om 14:00 uur en de races beginnen om 14:30 uur. Tickets kosten zowel via powervalley.nl als aan het terrein 15 euro. Kinderen van 10 t/m 17 jaar betalen 5 euro en onder de tien jaar mogen kids gratis naar binnen. Je kunt online ook alvast consumptiemunten kopen.
Pin It
Bekeken: 4064x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/