Langedijk Centraal


De kaartverkoop voor het nieuwe theaterseizoen in TAQA Theater De Vest ging vrijdagochtend succesvol van start. Ruim 5.000 theaterliefhebbers stonden vanaf 09:00 uur in de online wachtrij om kaarten te bemachtigen voor de diverse voorstellingen in het nieuwe theaterseizoen 2018-2019. Een aantal shows is zelfs al bijna uitverkocht.

Wie komend seizoen Pieter Derks, Bert Visscher, Arjen Lubach en/of Ashton Brothers + het Noordpool Orkest in De Vest wil zien, moet er snel bij zijn want voor hun shows zijn nog maar een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wie vóór 1 juni kaarten voor het nieuwe seizoen bestelt, maakt kans om het bedrag van de volledige bestelling terug te winnen en wie er vóór 1 september bij is ontvangt een ‘vroege vogel tegoedbon’ van 10 euro, met een maximum van één per adres.

Reserveren kan via taqatheaterdevest.nl. Op de website staat het nieuwe programma, met uitgebreide programmabeschrijving, foto’s en trailers. Hier kunnen mensen die geen brochure hebben er eentje bestellen, maar die is natuurlijk ook beschikbaar bij het theater zelf. Andere verkooppunten in de stad zijn onder andere de bibliotheken en boekhandels.

In het nieuwe Theaterprogramma, met actrice Tjitske Reidinga op de cover, zit een bestelformulier, waarmee ook kaarten kunnen worden besteld. Formulieren die vóór 28 mei binnen zijn worden ‘gehusseld’ en verwerkt; later ingezonden formulieren worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl