Langedijk Centraal


AZ deed met een team  spelers onder 11 jaar voor het eerst mee aan de Reiger Boys International Youth Tournament in Heerhugowaard en wist in de finale FC Emmen uit te schakelen met 2-0.

AZ rolde met gemak door de poulefase heen en ondervond pas in de kwartfinale tegenstand van ADO Den Haag. De wedstrijd werd beslist in het voordeel van AZ na een reeks strafschoppen. In de halve finale stuurde AZ NEC naar huis met 4-0, en uiteindelijk werd dus ook FC Emmen, dat in de andere halve finale te sterk was voor Nieuw West United, verslagen.

Achter de top vier eindigde het Belgische KRC Genk als beste buitenlandse ploeg op een vijfde plaats. De organiserende vereniging Reiger Boys presteerde eveneens uitstekend door in het sterke deelnemersveld van 40 teams als tiende te eindigen.

Het International Youth Tournament werd voor de negende keer door Reiger Boys georganiseerd. De toernooicommissie sprak van een meer dan geslaagd toernooi met 40 teams en meer dan 200 gespeelde wedstrijden onder een stralend Pinksterzonnetje, en zegt uit te kijken naar de jubileumeditie van volgend jaar. (Foto: Paul van der Molen)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl