Het sloepennetwerk van Noord-Holland Noord wordt officieel geopend. Deze vaarroute loopt ook door Langedijk heen, dus wil de gemeente dat vieren. Zo is er een gratis vaartocht georganiseerd door het Oosterdelgebied op zaterdag 2 juni.

Vanaf 10:00 uur varen er vanaf de Broekersluis in Broek op Langedijk elk uur drie akkerschuiten uit de historie door het Oosterdelgebied. Na de vaartocht is er keuze tussen een wandeling over het Eerstelingenpad, een bezoek aan Museum Broekerveiling en lunchen bij een lokale horecagelegenheid. Verder zijn er in de middag verschillende activiteiten om aan deel te nemen.

Mensen die in Heerhugowaard wonen kunnen vanaf fietsbrug de Krul een gratis oversteek maken met de boot 'de Broekervaart' naar het Havenplein in Broek op Langedijk. Ook de terugweg is gratis. Kijk voor meer informatie op broekervaart.nl.
Pin It
Bekeken: 2647x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/