Vaarders kunnen sinds zaterdag tochtjes maken via routes van een vaarnetwerk van totaal 200 kilometer in regio Noord-Holland Noord. Op de website en op de app van Holland Boven Amsterdam is het mogelijk om vaarroutes te bepalen. Zelfs verhuurlocaties van sloepen en fluisterboten, waaronder de nieuwe van Greenjoy, staan aangegeven.

Een sloepennetwerk kon niet ontbreken in Noord-Holland Noord; de regio heeft het grootste oppervlakte aan water in Nederland. Het Ontwikkelingsbedrijf Noord-Holland Noord heeft geholpen met het op de kaart brengen van verhuurlocaties en horeca langs de vaarroutes.

Het vaarnetwerk is officieel geopend door Gedeputeerde Cees Loggen. Tegelijkertijd startte bootjesverhuurder Greenjoy in Alkmaar een nieuwe verhuurlocatie voor elektrische sloepen, die operationeel gaat op zondag 17 juni. De pilot bij de verlaagde kade aan de Noorderkade in Alkmaar is ook officieel gestart. Plezierboten kunnen nu aanleggen door de aanmeervoorzieningen.
Pin It
Bekeken: 3111x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/