Het Indian Summer Festival heeft weer een succesvolle editie achter de rug. Het is alweer de 18e en op de velden naast recreatiegebied Geestmerambacht is de afgelopen dagen flink feest gevierd en van muziek genoten.

Vanwege het intens zomerse weer heeft de organisatie warmtemaatregelen getroffen. Er was gratis drinkwater bij alle toiletten en er waren zonnebrandteams van het KWF aanwezig waar festivalbezoekers zich konden laten insmeren.

De bijna 25.000 bezoekers van het grootste festival van boven het Noordzeekanaal werden muzikaal vermaakt door onder meer Lil' Kleine, Guus Meeuwis, Broederliefde, Boef, Sam Feldt, Nick & Simon en De Jeugd van Tegenwoordig.

Alkmaar Centraal fotograaf Marco Schilpp dook ook de festivalvreugde in en maakte een fraaie fotoreportage die te zien is op onze Facebookpagina..
Pin It
Bekeken: 4103x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/