Langedijk Centraal


De grootste obstacle run in de Kop van Noord-Holland wordt zaterdag 8 en zondag 9 september alweer voor de vijfde keer georganiseerd. De Bootcamp Obstacle Run gaat over een sensationeel, total off-road parcours in het Geestmerambacht en levert een unieke beleving dankzij bijzondere en spectaculaire obstakels, een fantastische sfeer en de prachtige omgeving.

Dankzij drie soorten runs, verschillende afstanden en keuze in moeilijkheid kan iedereen met de Bootcamp Obstacle Run meedoen. Je kan solo over het parcours of de uitdagingen aangaan met vrienden, vriendinnen, familieleden, klasgenoten, sportmaatjes of als Special Force met collega's. Sport én plezier staan voorop.

Zaterdag de 8ste wordt de Family Run van 3 of 5 km gehouden voor ouders met een stoere buddy van 5 t/m 15 jaar. Er is ook een 5 km Teen Obstacle Run, voor 'warriors' van 13 t/m 15 jaar. Wanneer de duisternis intreedt start de Night Run, een speciale run van 6 of 12 km ter gelegenheid van het vijfjarige lustrum met een beperkt aantal startbewijzen.

Zondag de 9de is de Major Obstacle Run en moeten ruim 40 obstakels overwonnen worden. Zelfs afgetrainde hardliners zullen een keiharde dobber hebben aan de zwaarste versie van 18 kilometer.

Inschrijven kan via bootcamp-run.nl. Groepen vanaf 6 deelnemers ontvangen teamkorting.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl