Zaterdag 18 augustus vindt de Langedoikermarkt plaats in Broek op Langedijk. Deze markt is de opvolger van de Broekermarkt, die al sinds 1980 bestaat en telkens garant stond voor 10.000 bezoekers.

Bewoners verenigden zich onder de noemer van 'Teamlangedoikermarkt' en pakten de handschoen op om deze markt nieuw leven in te blazen, en met groot succes. Vele lokale bedrijven waaronder Pepsico en Voetbalvereniging BOL  helpen mee om de markt ooit weer de grootste van de kop van Noord-Holland te laten worden.

De Langedoikermarkt duurt van 10:00 tot 16:00 uur en is te vinden op een deel van de Dijk, Wilhelminastraat, Pr. Hendrikkade, Pr. Irenestraat, Pr. Margrietstraat en de Pr. Beatrixstraat.

Bezoekers worden aangeraden om vooral met de fiets te komen. Parkeren kan onder andere bij het Pepsico Havenplein en het winkelcentrum. Op langedoikermarkt.nl  is meer informatie te vinden.
Pin It
Bekeken: 2650x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/