Na de oproep voor zalen om zich aan te melden voor de Nederlandse Kampioenschappen Pool 2018 hebben zich vier zalen aangemeld. Dat waren : Biljartcentrum De Distel in Roosendaal, Njoy Poolcentrum in Drachten, Poolcentrum 4 Friends in Tilburg en Sportcafé Alkmaar.

Drie van de locaties zijn bezocht door de NK-organisatie, waarna de verschillende criteria werden besproken. Na het vergelijken van de uiteindelijke scores was het aan het sectiebestuur en de de NK-organisatie om een definitieve keuze te maken. Geen eenvoudige keuze want de scores lagen dicht bij elkaar.

De Distel en Njoy Poolcentrum wisten beiden een indrukwekkende 8.9 te scoren en voldeden daarmee ruimschoots aan de criteria. Het was echter Sportcafé Alkmaar dat het meeste indruk wist te maken met onder andere maar liefst 22 beschikbare NK-pooltafels. Alkmaar scoorde een 9,4 en haalde daarmee het NK binnen.

Voor wie een kijkje wil komen nemen is dit het speelschema
- 10-ball: 19, 20, 21 oktober 2018;
- 14.1-continuous: 9, 10, 11 november 2018;
- 9-ball: 30 november en 1, 2 december 2018;
- 8-ball: 21, 22, 23 december 2018.
?Meer informatie is te vinden op nkpool.nl.
Pin It
Bekeken: 3214x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/