Woensdagochtend is een 14-jarig fietsster aangereden door een auto op de Dorpsstraat in Noord-Scharwoude. Het meisje maakte een buiteling over de motorkap, belandde op de straat en raakte gewond. "Hij is in de auto gestapt en zo weggereden!", meldt haar woedende moeder op Facebook.

De automobilist nam nog de moeite om te vragen hoe het met het meisje ging, maar stapte vervolgens in zijn auto en reed weg: "Sorry, ik ben te laat voor mijn werk, ik moet gaan". Aangedaan is het meisje op haar fiets gestapt en verder naar school gereden, maar daar aangekomen bleek ze toch pijn te hebben en geëmotioneerd te zijn. Het meisje bleek een gekneusde voet, gekneusde ribben en schaafwonden te hebben. Ook haar fiets is beschadigd.

De moeder van het meisje is op zoek naar getuigen. Ook heeft ze inmiddels melding gemaakt bij de politie. De aanrijding gebeurde ter hoogte van Bakkerij Jonker aan de Dorpsstraat, woensdag rond de klok van 8:20 uur. De auto is zwart van kleur, mogelijk betrof het een Audi. De man was gekleed in een maatpak.
Bekeken: 3332x