Vv Reiger Boys heeft een traditie opgebouwd op het gebied van vrouwen- en meidenvoetbal. Op dit moment speelt het hoogste vrouwenteam in de Hoofdklasse en het tweede draait bovenin mee in de 3e Klasse. Toch is de vrouwentak van de Heerhugowaardse vereniging op zoek naar versterking en daarom is nu elke dinsdagtraining opengesteld voor iedereen die graag wil meetrainen.

Meiden en vrouwen uit Heerhugowaard en omstreken kunnen vanaf nu op hoofdklasse-niveau voetballen onder leiding van ervaren trainsters Janny en Fien Timisela, allebei oud-international. Ideaal voor wie ambitie heeft, graag op niveau traint, met plezier en een goede sfeer.

De dinsdagtraining wordt gehouden van 19:00 tot 20:30 uur, is gratis en vrijblijvend. Meer informatie en aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., o.v.v. "Open Training VR.". Neem ook een kijkje op reigerboys.nl. (foto: DP Sportfotografie)
Pin It
Bekeken: 2177x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://jdih.depok.go.id/mahjong-gacor-pg-soft/ https://jdih.depok.go.id/sdemo-gacor/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/