Langedijk Centraal


In het winkelcentrum Broekerveilig konden bezoekers zaterdag kennismaken met het nieuwe kennisdeelplatform Buurtleren. Wethouder Marcel Reijven was bij de lancering aanwezig en sprak lovende woorden over het initiatief waarbij ontmoeten en kennisdelen centraal staan.

Via de website buurtleren.nl kunnen buurtgenoten gratis een advertentie plaatsen waarmee ze andere mensen kunnen helpen. Particulier, bedrijf of student maakt niet uit, iedereen kan een advertentie plaatsen over kennis dat hij of zij wil aanbieden, al dan niet tegen betaling. Onder het motto ‘Deel jouw passie’ kunnen lessen aangeboden worden in bijvoorbeeld schilderen, Spaans, Indisch koken, instrument bespelen of een andere hobby, dienst of passie. Alles is mogelijk. Als via de website een dienst afgenomen wordt brengt Buurtleren een fee in rekening.

Op buurtleren.nl staan inmiddels 40 advertenties en het aantal groeit. De organisatie komt graag in contact met mensen en organisaties uit Langedijk en Heerhugowaard die zich willen inzetten voor dit initiatief. Kijk voor meer informatie op buurtleren.nl.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl