Om de hoek even een boodschap halen is voor bewoners in de Vroonermeer er niet bij. En in de toekomst ook niet: de Raad van State besliste woensdag dat er definitief geen supermarkt in de wijk Vroonermeer komt.

Het bestemmingsplan voor de locatie tuincentrum Overvecht laat het niet toe. Hier staat specifiek 'tuincentrum' in. Dat kan niet zomaar overgaan in 'detailhandel'. De Raad heeft met deze uitspraak een eerdere uitspraak van een bestuursrechter ongedaan gemaakt. Deze bestuursrechter vond namelijk dat er best wel winkels op de plek van Overvecht mochten komen.

Op deze locatie had projectontwikkelaar Reggestede een kleine winkelcentrum voor ogen, winkels en buurtsupers zouden daar in hartje Vroonermeer prima passen. Het Langedijker college wil dit niet en stapte samen met winkelcentrum De Mare en supermarkt DEKA en naar de Raad van State. Het college wil geen winkels in dit gebied, het winkelcentrum en de grootgrutter willen graag hun klanten uit de Vroonermeer behouden.

 
Pin It
Bekeken: 2850x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/