Langedijk Centraal


Recreatieve fietsers en wielrenners opgelet: op zondag 26 mei staat de Ronde van JCI weer op het programma. Dit jaar organiseren JCI De Waag en JCI IJmond samen de fietsronde en zijn er twee opstartpunten: Golfbaan Sluispolder in Alkmaar en de Vuurlinie in Beverwijk.

Deelnemers kunnen kiezen uit een route van 40, 80 of 120 kilometers. De routes lopen over verharde fietspaden langs Heemskerk, Beverwijk, Limmen, Heiloo en Alkmaar en onderweg zijn een aantal leuke pauzelocaties. De organisatie zorgt voor goede parkeergelegenheid en opfrisfaciliteiten bij de opstartlocaties, Scan&Go-systeem en voor goede bewegwijzering onderweg.

Net als bij voorgaande edities van de Ronde van JCI wordt ook dit keer weer geld ingezameld voor het goede doel. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Fonds Hartewensen en naar een bewonersinitiatief Beweegtuin in de Alkmaarse wijk Huiswaard.

Inschrijven voor de fietsronde kan via rondevanjci.nl. Hier is ook meer informatie te vinden voor sponsors en bedrijventeams. (Foto: JCI)

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl