Nu Langedijk de fusieweg is ingeslagen samen met Heerhugowaard, is er rumoer ontstaan in Sint-Pancras. Volgens Hart voor Langedijk/D66-fractievoorzitter Floris de Boer heeft een collegelid tijdens de Pancrasser fusiebijeenkomst afgelopen donderdag uitgelegd dat het “theoretisch mogelijk” is om aan te sluiten bij Alkmaar.

Samengaan met Heerhugowaard vindt een gestaag groeiende groep dorpsbewoners geen goed idee, ze gaan liever in zee met Alkmaar. Al meer dan 700 Pancrassers hebben de online petitie inmiddels getekend. Alkmaarse politieke partijen buitelen over elkaar heen om dit dorp binnen te hengelen en woensdag zit Victor Kloos (OPA) met de Dorpsraad van Sint Pancras om tafel.

Ook HvL/D66 wil weten hoe het Langedijker college denkt over deze 'fusiehobbel' en stelt kritische artikel 40 vragen B&W. De partij vraagt onder andere wat het bedoelt met "theoretisch mogelijk om aan te sluiten bij Alkmaar" en in hoeverre de Pancrasser petitie invloed heeft  op het de voorgenomen herindeling.
Pin It
Bekeken: 2737x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/