Langedijk Centraal


Bij het Dorpshuis De Geist begint het 'oranje bloed' steeds sneller te stromen en pakt het Dorpshuis tijdens Koningsdag flink uit. Met een bomvol programma wordt het weer een onvergetelijke feestdag in Sint Pancras.

Vroege vogels kunnen op 27 april vanaf 8.00 uur de dag rustig beginnen met koffie en een heerlijke oranje tompouce. Al snel volgen de eerste vrolijke deuntjes door dweilorkest De Krieltjes. Aansluitend is er een karate & kickbox demonstratie. Speciaal voor de kleintjes is er om 11:15 uur in de grote zaal een voorstelling door het bekende Zoldertheater.

De muzikale reis gaat snel verder via Muziekvereniging Irene en Nederpopkoor Van Eigen bodem. Het volume wordt vervolgens opgevoerd door een ronkende bas, beukende drums en een roodgloeiende gitaar van de jonge talenten van Hypnotic 5.

De enkeling die na dit optreden nog niet staat te swingen kan vanaf 16:00 uur alsnog los gaan op nummers van Golden Earing, Joe Cocker of The Stones gespeeld door de legendarische Noord-Hollandse rockband The Sting.

Dorpshuis De Geist is te vinden aan de Vinkenlaan 7 in Sint Pancras. De entree is gratis.

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl