Tijdens de Koningsspelen hebben leerlingen van CBS Het Baken uit Sint Pancras een sponsorloop gehouden. Het goede doel waarvoor vrijdagochtend geld werd ingezameld, is het Ronald McDonaldhuis in Utrecht. Tegen de middag was er al meer dan 1.700 euro opgehaald, 200 euro meer dan het streefbedrag.

De dag stond vol met leuke activiteiten voor de kinderen. Er waren een ontbijt en lunch georganiseerd, op het schoolplein werd gedanst en er stond een stormbaan waarop de leerlingen zich konden uitleven.

De sponsorloop is dan wel ten einde, doneren kan nog steeds via de actiepagina. Het Ronald McDonaldhuis in Utrecht ligt naast het Universitair Medisch Centrum, zodat ouders altijd vlakbij hun zieke kind kunnen zijn. Het totaal opgehaalde bedrag wordt maandagochtend bekend gemaakt.
Pin It
Bekeken: 2602x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/