Natuurlijk werd zaterdagavond ook in Langedijk stilgestaan bij burgers en militairen die in het Koninkrijk der Nederlanden of waar ook ter wereld zijn omgekomen sinds het uitbreken van de Tweede Wereldoorlog. In oorlogssituaties en bij vredesoperaties.

De herdenking vond plaats in Sint Pancras en in Noord-Scharwoude waar om 20.00 uur twee minuten stilte werd gehouden bij de monumenten gevolgd door het leggen van kransen en bloemen door volwassenen en kinderen. Voorafgaand aan de herdenkingen werd in Noord-Scharwoude een bijeenkomst gehouden in de Kloosterhof.

In Sint Pancras sprak burgemeester Leontien Kompier in de Regenboogkerk, waarna een stille tocht volgde naar het monument bij de spoorwegovergang. Langedijk Centraal fotograaf Rolf Kieft was daar bij en maakte een fotoserie die op onze Facebookpagina te zien is.
Pin It
Bekeken: 2364x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/