De speciale meet-and-greet avond bij Museum BroekerVeiling eerder deze week was een groot succes. De actie, georganiseerd door de Vereniging Vrienden van de BroekerVeiling, trok niet alleen veel belangstelling, maar ook ruim 30 nieuwe Vrienden. Met een jaarlijkse inleg van minimaal 20 euro per persoon, levert dat een mooie extra bijdrage op voor projecten in en rond het museum.

Onder het genot van koffie met een lokaal beroemde Broeker Bol, kregen de gasten uitleg over het Vriendenlidmaatschap en daarna volgde een rondleiding met Siem Groot die eindigde in het afmijnlokaal.

Er zijn ruim 900 Vrienden. Met hun inleg kunnen projecten worden gerealiseerd waarvoor het museum zelf de middelen niet heeft. Zo zijn er speeltoestellen geplaatst en is onlangs nog geld gedoneerd om de rondvaartboot elektrisch te laten varen. Vrienden krijgen het hele jaar gratis toegang, korting op een fluisterbootje, vier keer per jaar het verenigingsblad De Grote Klok en vier keer per jaar mag een introducé mee naar binnen.

Aanmelden als Vriend kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Bekeken: 1949x