Woensdagmiddag raakten twee personen gewond bij een zwaar verkeersongeval op de kruising van de Dulleweg met De Punt in Broek op Langedijk. Bij het ongeluk waren een vrachtwagen en twee auto's betrokken.

De chauffeur kwam met zijn vrachtwagen vanaf de Dulleweg en had de zilveren Ford aan de overzijde van de kruising wel opgemerkt, maar de zwarte Hyundai die van rechts kwam was hem om onbekende reden ontgaan. De bestuurder van deze auto knalde vervolgens vol op het gevaarte. De vrachtwagen schoot door, botste tegen de stilstaande Ford, rukte deze een stuk mee en kwam in de bosjes naast de kruising tot stilstand.

In ieder geval de bestuurder van de Hyundai is na controle door ambulancepersoneel meegenomen naar het ziekenhuis. Zijn auto kan als total loss beschouwd worden. De andere auto raakte eveneens beschadigd.
Pin It
Bekeken: 3835x
http://perizinan.bulelengkab.go.id/products/rahasia-slot-mahjong/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/maxwin-pg-soft/ https://e-starlitbang.tapinkab.go.id/mahjong-gampang-menang/ https://sisdata.unpak.ac.id/uploads/sgacor/ https://ee.itk.ac.id/data/