Langedijk Centraal
00:00
55
00:00


Maandag werd het eerste Ondernemend Regio Alkmaar Gala gehouden in de Grote Kerk van Alkmaar. Ondernemend Alkmaar is een samenwerking aangegaan met de bedrijvenverenigingen van Heerhugowaard en Langedijk, met als resultaat een verkiezing voor heel het HAL-gebied. Wie de regionale ondernemersprijs zou gaan winnen was vooraf al bepaald: Nh1816 Verzekeringen uit Oudkarspel.

"Nh1816 is een bedrijf dat voor heel de regio belangrijk is, wat in heel Nederland heel erg veel gewaardeerd is door achter elkaar tot de beste verzekeringsmaatschappij van Nederland uitgeroepen te worden, al meer als vijftien jaar", zegt galaorganisator Willem Kaspers over meer dan 200 jaar oude verzekeraar. "Het was een moeilijke keuze, want in de regio zijn heel veel mooie partijen om de prijs te winnen. Maar we zijn trots dat we deze hebben uitgekozen, omdat wij vinden dat dit jaar de enige juiste keuze is."

De Alkmaarse burgemeester Piet Bruinooge reikte de regionale ondernemersprijs aan Nh1816-directeur Cas Verhage, tijdens de feestelijke bijeenkomst die werd opgeluisterd met een galadiner en entertainment.

"Ja, super. Het is mooi om de erkenning te krijgen van mede-ondernemers uit de regio Alkmaar", aldus een verheugde Verhage. "We een werkgever die al meer dan 200 jaar in deze regio actief is. Afgelopen jaren gaat het hard, en het is leuk om te zien dat die erkenning in de regio is vastgesteld. Super leuk."

 

SFbBox by smart happy birthday wishes

Meer weten over adverteren op Langedijk Centraal? Bel 072 844 98 48 of mail ons: info@langedijkcentraal.nl